RajakivenKiertäjät

Ajankohtaista

9.4.2017

Partioparaatiin valmistautuminen alkaa

Juhlavuoden kunniaksi marssiasustuksemme poikkeaa hieman normaalista.

Partioparaati marssitaan jälleen Turussa sunnuntaina 7.5. Marssibussi lähtee kololta klo 12.30 ja paikalla on hyvä olla jo hyvissä ajoin klo 12 jälkeen. Paraatiohjelma Tuomiokirkkotorilla alkaa klo 14. Tapahtuman päättymisajankohta lippukuntamme osalta selviää vasta paikan päällä, kun pääsemme rivistöinemme liikkeelle.

Rumpujen tahtiin marssimista harjoitellaan marssiharjoituksissa kololla torstaina 4.5. klo 19.

Juhlavuoden marssiasu poikkeaa hieman totutusta. Jokaiselle marssijalle tehdään kaksi lettiä hiusten pituuden salliessa ja niihin kiinnitetään keltainen ja sininen nauha. Hiukset kannattaa letittää jo kotona, jos mahdollista! Sudenpennut käyttävät oman väiskin sijaan lippukunnan sinikeltaisia väiskejä. Pukeutumisohjeisiin voit tutustua täällä. (Muistathan, että nämä ovat nimenomaan ohjeita, ei sääntöjä! Marssista ei pidä jäädä pois vain siksi, että asu ei ole viimeistä piirtoa myöten täydellinen!)

Kaiken juhlinnan lisäksi ryhmät kisailevat toisiaan vastaan osallistumisaktiivisuudessa! Palkintona on koko ryhmän hemmottelupaketti, joten tätä marssia ei kannata jättää väliin!

marssi07


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design Oy