RajakivenKiertäjät

Ajankohtaista

23.10.2018

Tervetuloa isänpäivämyyjäisiin!

Perinteistäkin perinteisemmät myyjäiset tulevat taas lauantaina 10.11.

Kahden tunnin aikana on luvassa muun muassa leivonnaisia ja käsitöitä sekä kahvio, lettuja, arpajaiset, lippukunnan tuubihuiveja (10€) ja tottakai partiolaisten adventtikalentereita sekä joulukortteja! Eli paljon kaikkea kivaa isänpäivän ja tulevan joulun viettoon! 

Jokaisella ryhmällä on myyjäisissä oma myyntipöytänsä, johon jokaisen olisi hyvä osallistua tuomalla myytävää ja olemalla paikalla myymässä tuotteita. Kysy tarkemmat ohjeet oman ryhmäsi johtajalta! Kaikissa myytävissä leivonnaisissa tulee olla tuoteseloste eli mitä leivonnainen pitää sisällään sekä valmistuspäivä. 

Myyjäiset on yksi lippukuntamme tärkeimmistä vuosittaisista varainkeruutapahtumista ja erityisesti ryhmien toiminnalle myyjäisten tuotolla on iso merkitys. Tämän vuoden varainkeruussa myyjäisten merkitys korostuu, koska joulupaketointia ei tänä vuonna ole. Tervetuloa siis ostoksille koko perheen voimin! Tai jos haluat ilmoittautua esim. vapaaehtoiseksi makkaranpaistajaksi, niin sekin sopii mainiosti! 

Lisätietoja ryhmien omilta johtajilta sekä Maaritilta (maarit.m.heikkinen@gmail.com) ja Tytiltä (tytti.kankaristo@live.fi)

Palaa otsikoihin



Poutapilvi web design Oy