RajakivenKiertäjät

Perinteet

Lippukunnallamme on joukko perinteitä, jotka muodostavat vuotuisen toimintamme ytimen.

Syksyllä toiminta alkaa alkajaiskokouksella, jossa otamme vastaan uusia jäseniä ja suunnittelemme vuoden toimintaa. Uudet vaeltajat testataan John Lennons Ford -nimisellä vaeltajaksiottovaelluksella, jonka sisältöä emme paljasta, sillä se on tarkoin varjeltu salaisuus.

Syksyllä kaikki ikäkaudet pääsevät retkeilemään viikonloppuretkille. Useimmiten jokaiselle ikäkaudelle järjestetään omat retkensä.
myyjäiset
Syksyn aikana vanhin vartio järjestää lastenjuhlat, joiden tarkoitus on tarjota niin omille pienimmille sudareille kuin muillekin paikkakunnan lapsille iloinen leikkipäivän ohjatussa seurassa.

Isänpäivämyyjäiset ovat muodostuneet tärkeäksi ryhmien varainhankintamuodoksi. Myyjäiset rahoittavat menot, joita aiheutuu esim. askarteluista ja muusta vastaavasta toiminnasta.


Itsenäisyyspäivänä hiljennymme kirkossa samoin kuin joulun ehtoolliskirkossa. Joulun lähestyessä mekin vietämme joulujuhlia, joihin syksyn toimintamme päättyy.

Kevään toiminta alkaa viikolla 2 tai 3. Tammi-helmikuun vaihteessa pidetään virallinen vuosikokous, jossa nimitetään johtajia lippukunnan tärkeisiin pesteihin.

Lupauksenantotilaisuus on useimmiten 23.4. Pyhän Yrjön päivänä. Lupaus annetaan tietenkin Rajakivellä, jonka mukaan lippukuntamme on saanut nimensä.

Keväällä pidetään koko lippukunnan yhteinen viikonloppuleiri, jolloin kaikki ikäkaudet pääsevät rakentamaan yhteistä retkeä.

Joka kevät osallistumme Lounais-Suomen partiopiirin partiomarssiin Turussa. Tämä toukokuun alkuun sijoittuva marssi on uljas näky partiolaisten kerääntyessä Turun tuomiokirkon eteen ja lähtiessä siitä marssimaan kaupungin halki. Mukana on tuhansia partiolaisia.

Partiomarssin jälkeen etenkin sudenpennut odottavat jokavuotista kevätretkeämme, joka suuntautuu yleensä johonkin Etelä-Suomen huvipuistoon. Ohjelmaan kuuluu kuitenkin myös jotain muuta kulturellia tapahtumaa.

Koulujen päätyttyä lippukuntamme ei kokonaan siirry kesälaitumille. Järjestämme nimittäin useamman päivän mittaisen kesäleirin, joka on muodostunut monen pienen partiolaisen elämykseksi. Joinain vuosina lippukuntalaisilla on myös mahdollisuus osallistua esimerkiksi alueen, piirin tai Suomen Partiolaisten yhteisille leireille tai leireillä jopa ulkomailla.
uimaan

Poutapilvi web design Oy